У Бердичеві пенсіонер органів внутрішніх справ допоміг затримати квартирного злодія-рецидивіста » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві пенсіонер органів внутрішніх справ допоміг затримати квартирного злодія-рецидивіста

Автор: news_maker від 15-11-2012, 20:35, переглядів: 1 788

У Бердичеві пенсіонер органів внутрішніх справ допоміг затримати квартирного злодія-рецидивіста

Останній впродовж трьох місяців орудував оселями бердичівлян. За словами правоохоронців, затриманий причетний до трьох десятків квартирних крадіжок. Скрізь був однаковий почерк – з помешкань зникали цінні речі, у тому числі вироби із золота, верхній одяг, постільна білизна та, звісно, гроші.

Передбачити, де наступного разу з’явиться злодій, було неможливо. Тому бердичівська міліція спрацювала на упередження, попередивши жителів міста про можливу небезпеку.

Тож, коли пенсіонер органів внутрішніх справ Олександр Парфенюк, повернувшись додому із сином – теж, до речі, міліціонером, – почув як хтось натискає на кнопки дзвінків усіх його сусідів, вийшов поглянути на дивного візитера.

На питання гість відповідав туманно, а згодом і зовсім спробував утекти. Та колишній міліціонер був уже біля нього, ще й покликав на допомогу сина. Так, чоловікам вдалося затримати підозрілого візитера аж до приїзду терміново викликаного наряду міліції.

Затриманим виявився 38-річний житомирянин, у минулому неодноразово судимий, у тому числі за скоєння квартирних крадіжок. Сам чоловік офіційно перебуває на обліку як наркозалежний. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем його проживання вилучено частину викрадених речей. Інша ж здобич з чужих квартир, за його ж словами, була продана в обласному центрі або ж здана в ломбарди.

Наразі міліцією порушено карну справу, підозрюваному загрожує позбавлення волі до шести років. Підполковнику міліції у відставці Олександру Парфенюку та його сину Сергію було висловлено подяку та нагороджено почесними грамотами УМВС.
У Бердичеві пенсіонер органів внутрішніх справ допоміг затримати квартирного злодія-рецидивіста

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: