Новим тренером ФК «Полісся» став Володимир Мазяр » Новини Житомира
 
 


Новим тренером ФК «Полісся» став Володимир Мазяр

Автор: news_maker від 22-11-2017, 14:02, переглядів: 1 184

Новим тренером ФК «Полісся» став Володимир Мазяр

Нового тренера одразу після підписання контракту представили сьогодні, 22 листопада, голова облдержадміністрації Ігор Гундич, міський голова Сергій Сухомлин та директор ФК «Полісся» Віталій Лясковський.

«Вважаю, що новий тренер має вже з сьогоднішнього дня почати роботу і підібрати гравців, які отримуватимуть перемоги. У сезоні 2018-2019 рр. команда має вийти у Першу лігу. У Володимира Мазяра є гарні результати, тому вірю, що саме він ввійде в історію житомирського футболу, як тренер, який добився максимальних результатів», – наголосив Ігор Гундич.

Володимир Іванович Мазяр народився 28 вересня 1977 року у Хмельницькій області. Український футболіст, нападник, вихованець львівського футболу.

У Вищій лізі України провів 66 матчів. Також зіграв 6 матчів у Кубку УЄФА та 1 – у Лізі Європи. За час гри у професійних клубах забив більше 70 голів.

Грав у таких українських клубах: «Скала», «Газовик» (Комарно), «Динамо-2», «Динамо-3», «Ворскла», «Дніпро», «Олександрія», «Таврія» (Сімферополь), «Кривбас», «Газовик-Скала», «Сталь» Д, ФК «Львів», «Закарпаття», «Арсенал» БЦ, «Самбір», «Кар'єр» (Торчиновичі). А також у Азербайджані: «Олімпік-Шувалан» та «Сімург».

У 2013-2016 році був головним тренером футбольного клубу «Сталь». У 2016 році очолював рівненський «Верес», а у 2017 році був головним тренером винниківського «Руху».

Переможець Першої ліги чемпіонату України: 1999 року.
Бронзовий призер чемпіонату України: 2001 року.
Бронзовий призер чемпіонату Азербайджану: 2009 року.
Третій бомбардир чемпіонату Азербайджану: 2009 року.

ФК «Полісся» спрямує всі сили для того, аби здобути більше перемог у матчах у наступних роках і грати для своїх уболівальників.

На цьому наголосив новий тренер ФК «Полісся» Володимир Мазяр під час прес-конференції 22 листопада.

«Я вдячний за довіру керівництву області та міста. Задачі, які мені поставили, я буду виконувати і доказувати на футбольному полі, а не розмовами. Обіцяю, що команда буде грати для вболівальників і битись за результат для вболівальників. Я гарантую, що матчі у наступних роках ми будемо грати тільки на перемогу», – зазначив Володимир Мазяр.

Також він повідомив, що для нього важливу роль при погодженні на посаду тренера ФК «Полісся» зіграло те, що голова ОДА та міський голова зацікавлені у футбольному розвитку команди.

На запитання про те, як формуватиметься нова команда новий тренер відповів: «Якщо ми хочемо мати професійну команду, то для цього потрібно, щоб наші футболісти виконували завдання. А завдання – це коли приходить вболівальник і гравці показують якісну гру. У період міжсезоння, думаю до 20 січня, ми вже сформуємо на відсотків 80 команду та підпишемо контракти з футболістами, і гравці вже будуть із досвідом. Насамперед ми будемо працювати над фізичною формою футболістів».

Голова ОДА Ігор Гундич підтвердив, що із багатьма гравцями з Першої ліги вже ведуться перемовини щодо підписання контракту із «Поліссям».

«Вболівальники мають отримувати позитивні емоції. А для цього команда повинна вигравати. Тому ми вже ведемо перемовини із футболістами Житомирської області, які грають у Першій лізі. У нас є статистика, де наші футболісти і у яких командах грають. Я не можу називати імена, адже у хлопців є діючі контракти, але ми будемо намагатись їх повернути. У період міжсезоння у нас є час для того, щоб підібрати команду. І 12-15 футболістів ми обов’язково знайдемо. Це будуть гравці рівня Першої ліги або ті, які грали у Прем’єр-лізі. І це будуть дійсно ті футболісти, які покажуть результат та зможуть виконати нашу з тренером задачу – вивести команду в І лігу вже у сезоні 2018-2019 рр.», – наголосив Ігор Гундич.

Новим тренером ФК «Полісся» став Володимир Мазяр
Новим тренером ФК «Полісся» став Володимир Мазяр
Новим тренером ФК «Полісся» став Володимир Мазяр

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: