Проектні пропозиції бюджету участі 2016 будуть реалізовані до кінця року » Новини Житомира
 
 


Проектні пропозиції бюджету участі 2016 будуть реалізовані до кінця року

Автор: news_maker від 23-11-2017, 13:43, переглядів: 919

Проектні пропозиції бюджету участі 2016 будуть реалізовані до кінця року

Про це повідомила секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж 22 листопада під час робочої наради щодо реалізації проектних пропозицій бюджету участі у 2017 році.

Керівники виконавчих органів міської ради, які відповідальні за реалізацію проектів, що перемогли під час загальноміського голосування у 2016 році, повідомили про хід реалізації ініціатив житомиряни.

Вже зараз у місті реалізовано чотири проектні пропозиції бюджету участі. Повністю завершено проекти:

«Чистий відпочинок» (пров. Річковий та ріг провулків Нагірний та 1-ий Кривий, вул. Труда та вул. Чеська Крошня, вул. В’ячеслава Липинського);
«Островки здоров’я для всіх» (вул. Михайла Грушевського 71/105);
«Мультиспортивний майданчик біля ліцею № 24» (вул. Шевченка, 105-Б);
«Встановлення на зупинках карт-схем із графіком руху громадського транспорту» – встановлено на 200 зупинках громадського транспорту;
«Зменшення кількості безпритульних собак у Житомирі».
«Всі проекти бюджету участі 2017 року будуть завершені. З питанням фінансування проектів навіть на 1 хвилину не можна затриматись. Міський голова, наголосив, що проектні пропозиції бюджету участі мають бути повністю профінансовані», – наголосила секретар міської ради Наталія Чиж.

На етапі завершення реалізації знаходяться наступні проекти.

Проекти «Чиста річка Кам’янка та благоустрій пляжної території» та «Будівництво доріжки з твердим покриттям ФЕМ вздовж річки Кам’янки» будуть звершені до 20 грудня. Завершуються роботи з укладання ФЕМ-доріжки та облаштування спуску до річки (будівництво сходів), продовжується виконання робіт з розчищення дерев та чагарників.

Щодо проекту «Extrime park для занять Street work out» вже виконані роботи з встановлення ігрового та спортивного обладнання, також встановлені елементи екстрим-парку. Повна реалізація проекту запланована на кінець листопада.

«Житомир – не смітник» – закуплені баки для роздільного збору сміття, до кінця листопада буде виготовлено розпізнавальні таблиці та антивандальні засоби. Встановлення сміттєвих баків буде завершено до 15 грудня.

Щодо проекту «Польський цвинтар - історико-культурний музей-заповідник у місті Житомирі»: здійснюється розчистка чагарників та кронування дерев, після проведених робіт з благоустрою, вздовж території кладовища буде облаштовано паркан. Повна реалізація проекту запланована до кінця 2017 року.

Проект «Проект заповідника парку "Замкова Гора Житомира - 1100"». Територія реалізації проекту відповідно до історико-архітектурного плану Житомира, з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів на території Замкової Гори розташовані пам’ятки археології місцевого значення. Інститут археології – НАН України зараз проводить наукові дослідження археологічної спадщини міста на Замковій горі.

Проектні пропозиції бюджету участі 2016 будуть реалізовані до кінця року
Проектні пропозиції бюджету участі 2016 будуть реалізовані до кінця року
Проектні пропозиції бюджету участі 2016 будуть реалізовані до кінця року

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: