Через незавершені покрівельні роботи мешканці п'ятиповерхівки у Житомирі вимушені рятуватись від води » Новини Житомира
 
 


Через незавершені покрівельні роботи мешканці п'ятиповерхівки у Житомирі вимушені рятуватись від води

Автор: news_maker від 30-11-2017, 12:17, переглядів: 1 054

Через незавершені покрівельні роботи мешканці п'ятиповерхівки у Житомирі вимушені рятуватись від води

Мешканці п'ятиповерхівки у Житомирі вимушені рятуватись від води, яка ллється зі стелі, відрами та тазиками. Справа в тому, що у їх будинку почали міняти дах у дощ та сніг. Стару покрівлю зняли і вода полилась прямо на голови людей. Під зливою зі стелі Станіслав Гордійчук із родиною живе вже третій день. Спочатку на стінах дитячої з'явились невеликі патьоки, а вже згодом зі стелі почало лити. Чоловіку не залишається нічого, як лише рятуватись відрами та тазиками, які заповнюються за кілька годин:
«В одной комнате и во второй течет. Вот тут стояла кровать детская - подушка біла вся мокрая, когда мы обнаружили. За ночь вот эта вся миска уже была полная - уже меняли её - вот уже опять половина есть, плюс ведро».

У Ірини Кирилович затопило кухню та спальню - струмки води стікали прямісінько на газову колонку. Оскільки у жінки маленька дитина, вимкнути колонку не можуть - гарячою водою тепер користуються із острахом.
«Позаду газової колонки, позаду стінки бігла вода на підлогу. Вчора килим, який тут лежав, ми його просто викрутили і винесли на балкон і ще протягом дня разів, мабуть, двадцять викручували його вимочували. Я розумію, що мабуть, воно побігло і туди до сусідів знизу».

Вода вже почала заливати і нижні поверхи - не крапає зі стелі поки лише на першому і другому. На даху в цей час - бригада працівників - у дощ продовжують латати покрівлю. Свою провину будівельники визнають і перед мешканцями вибачаються. Втім, кажуть, винні не тільки вони. Бригадир робітників Ігор Озерковський каже, були затримки із поставкою будівельних матеріалів, а потім підвела погода.
«25-29 октября начали разговаривать за минеральную вату, а вата приехала в ноябре, в середине ноября. Закончим до Нового года - недели две закончим - самое главное закончить то, что мы раскрыли».

Провину визнає і директор фірми-підрядника Андрій Ходаківський. Наразі вже складено відповідні акти по кожній квартирі. Отож, мешканцям або компенсують збитки, або ж запропонують провести ремонт силами робітників, які латають дах будинку.
«Я вже акти взяв - як можна відмовитись. Це ж люди розумієте. Це треба з людьми, коли воно вже все заспокоїться, сісти, прорахувати з начальніком ОСББ і дійти до якоїсь грошової суми. Чи я просто можу дати людей і вони виправлять цей ремонт і зроблять не гірше, чим раніше».

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: