Кабмін допоможе Бердичеву шифером » Новини Житомира
 
 


Кабмін допоможе Бердичеву шифером

Автор: news_maker від 30-11-2017, 19:13, переглядів: 1 055

Кабмін допоможе Бердичеву шифером

На п'ять мільйонів гривень, виділених Кабінетом Міністрів з резервного фонду в якості допомоги постраждалим від вересневого градопаду в Бердичеві жителям приватного сектора, будуть закуплені покрівельні матеріали. "Живими" коштами ця допомога надана бути не може. Про це на засіданні виконкому поінформував міський голова Бердичева Василь Мазур:
"Кабінет Міністрів виділив п'ять мільйонів гривень, але формулювання там слідуючим чином звучить, що виділити кошти на закупку будівельних матеріалів. Тобто, це резервний фонд Кабінету Міністрів і там саме така передбачається процедура. Наші намагання, щоб надати саме матеріальну допомогу, так як ми надавали з резервного фонду області і міського завершились тим, що відповідна процедура інша. Тому питання стоїть про закупівлю шиферу на суму п'ять мільйонів гривень і виділення цього шиферу для постраждалих внаслідок стихійного лиха".

Централізовану закупівлю шиферу й ондуліну взяло на себе місцеве управління ЖКГ, яке виступить головним розпорядником коштів, повідомляє бердичівський телеканал ВІК. Закупівля має проводитися через систему ProZorro і кошти необхідно освоїти в цьому році. Матеріали видаватимуть, згідно переліку від управління праці – на підставі комісійно складених актів, пропорційно збиткам та вже виділеним коштам, які знайшли в місті та в області:
"Пропонуємо пропорційно тим пошкодженням, які є, розділити й кошти. Тобто, даємо частину шифером, який виділили, і ті кошти, які є, залишилися, теж пропорційно розподілити тим людям, яким буде надаватися шифер", - пояснив Василь Мазур.

Відділ з надзвичайних ситуацій спільно з управлінням праці у тижневий термін має скласти графік отримання матеріалів бердичівлянами. Передбачається, що вивозити шифер населення буде власними силами.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: