На Житомирщині чоловік в будинку зберігав дві гранати » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині чоловік в будинку зберігав дві гранати

Автор: news_maker від 1-12-2017, 19:05, переглядів: 1 058

На Житомирщині чоловік в будинку зберігав дві гранати

30 листопада слідчі Овруцького відділення поліції оголосили про підозру у незаконному зберіганні гранат РГД-5 жителю райцентру. Боєприпаси у чоловіка було вилучено у ході санкціонованого обшуку на початку місяця та проведено їх експертне дослідження щодо боєздатності. Тож нині чоловікові загрожує ув’язнення.
До будинку 41-річного жителя райцентру правоохоронців привела наявна інформація про можливе зберігання ним небезпечних предметів. Відтак у рамках відкритого кримінального провадження на території домоволодіння чоловіка було проведено санкціонований обшук.
У результаті за допомогою службового собаки в одній з кімнат будинку правоохоронці виявили та вилучили 2 предмета, схожих на гранати, та запали до них. Експертне дослідження засвідчило, що знайдені боєприпаси є наступальними осколковими ручними гранатами типу РГД-5.

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: