В ОДА підбили підсумки роботи антирейдерського штабу » Новини Житомира
 
 


В ОДА підбили підсумки роботи антирейдерського штабу

Автор: news_maker від 4-12-2017, 20:24, переглядів: 788

В ОДА підбили підсумки роботи антирейдерського штабу

Антирейдерський штаб, до складу якого входили представники облдержадміністрації, головного управління Нацполіції, Держгеокадастру, управління юстиції, обласної прокуратури, служби безпеки, екологічної інспекції та громадськості завершив свою діяльність.

Підбив підсумки діяльності штабу сьогодні, 4 грудня, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олексій Ясюнецький під час прес-конференції.

«Часто думають так: чиновники гарно вміють проводити наради, а результат нульовий. Цей штаб довів протилежне. Нам вдалося допомогти людям – конкретним суб’єктам господарювання, завдяки скоординованій роботі штабу люди не позбулися врожаю, були вирішені корпоративні конфлікти. Робота штабу полягала в тому, що всі чиновники та правоохоронні органи сідали за один стіл та попереджували рейдерські захоплення. Наприклад, у ситуації із ПСП «Троянівське» дуже професійно спрацювали органи юстиції та унеможливили подальше відчуження корпоративних прав. Час роботи штабу вичерпаний, але ми продовжуватимемо антирейдерські заходи», – сказав Олексій Ясюнецький.

Загалом штаб розглянув 22 звернення. За 2 відкрито кримінальне впровадження.

Також представники Головного територіального управління юстиції у Житомирській області розповіли про мобільну групу, яка працювала на території області. Група відвідала 167 населених пунктів та надала 541 консультацію.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: