На Житомирщині легковик зіштовхнувся з фурою » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині легковик зіштовхнувся з фурою

Автор: news_maker від 5-12-2017, 10:49, переглядів: 1 136

На Житомирщині легковик зіштовхнувся з фурою

У результаті фатальної ДТП водій автомобіля «Peugeot Partner» помер у лікарні, ще двоє пасажирів потрапили до лікарні. Поліцією розпочато досудове розслідування.
Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 19.40 3 грудня в с. Хажині Бердичівського району, на автошляху Житомир - Могилів-Подільський.
За попередньою інформацією, водій автомобіля «Peugeot Partner», 47-річний житель Рівненщини, рухаючись у напрямку м. Вінниці, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажівкою «Renault Magnum» під керуванням 46-річного жителя Вінницької області.
У результаті ДТП водій автомобіля «Peugeot» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Бердичівської міськлікарні. На жаль, врятувати його життя не вдалося – за кілька годин чоловік помер.
Також до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості потрапили двоє пасажирів «Peugeot», 54-річний та 39-річний жителі Рівненщини. Водій вантажного автомобіля не постраждав.
Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України кримінального провадження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: