У житомирян побільшає можливостей поскаржитися на порушення в громадському транспорті » Новини Житомира
 
 


У житомирян побільшає можливостей поскаржитися на порушення в громадському транспорті

Автор: news_maker від 8-12-2017, 21:52, переглядів: 938

У житомирян побільшає можливостей поскаржитися на порушення в громадському транспорті

Комунальне підприємство "Житомиртранспорт" анонсувало початок співпраці з Всеукраїнською книгою скарг "КАРАТЄЛЬ":
"Сьогодні Житомир є другим містом в Україні, де можливість відслідковування і інформування органів влади про ті порушення, які трапляються в громадському транспорті, після "Київпастрансу", з яким вже розпочата така діяльність. Це така Інтернет-книга скарг. Кожен сьогоднішній сучасний користувач практично має в кишені смартфон і має можливість безкоштовно для себе, максимально оперативно повідомити цю інформацію і це набагато додає в можливостях їх вирішення", - презентував новий проект заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук.

Як це працює, розповів засновник проекту Всеукраїнська книга скарг "КАРАТЄЛЬ" Андрій Богданович:
"Зробити це дуже просто. Після завантаження додатку треба заповнити буквально два-три поля. Заходимо в "Транспорт Житомира", вибираємо проблему, яка сталася, зазначаємо номер маршруту, номер транспортного засобу або бортовий номер, додаємо фото, відео і відправляємо. Автоматично фіксується дата та час, коли це відбулося, gps-координати, де це відбулося і вся ця інформація приходить вже безпосередньо у відповідне комунальне підприємтсво".

Дмитро Ткачук каже, що з часом такий "інтерактив" має призвести до покращення якості роботи громадського транспорту. Навіть зростання кількості скарг вважає позитивом, тому що "люди намагаються впливати на ситуацію і її покращення залежить від кожного".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: