Баскетболісти Житомира продовжили переможну ходу у Чемпіонаті України » Новини Житомира
 
 


Баскетболісти Житомира продовжили переможну ходу у Чемпіонаті України

Автор: news_maker від 18-12-2017, 20:40, переглядів: 806

Баскетболісти Житомира продовжили переможну ходу у Чемпіонаті України

Баскетболісти Житомира продовжили переможну ходу у Чемпіонаті України серед команд першої ліги. Минулими вихідними житомиряни у столиці двічі переграли тамтешніх баскетболістів. У першому матчі вони здолали клуб "Київ Баскет" з рахунком 93:78, а у другому – переграли київських баскетболістів на їхньому паркеті з рахунком 83:60. Таким чином, в активі наших земляків у Чемпіонаті України 10 перемог та жодної поразки, і вони очолюють турнірні перегони у своїй групі.

Ще один представник Житомирщини у цьому Чемпіонаті "Баскетбольний клуб Коростень" минулими вихідними вдома обмінявся перемогами з баскетболістами Вінниці. Перший матч наші земляки виграли у суперників з рахунком 94:90, а от у другому поступилися з рахунком 79:95.

А на футзальній арені України житомирський "ІнБев-НПУ" програв черговий матч національної першості серед команд вищої ліги. Житомиряни у Запоріжжі не стримали атаки "Титану" та поступилися супернику з рахунком 4:6. Після цієї поразки "ІнБев-НПУ" посідає 7 сходинку турнірної таблиці, маючи у своєму активі після 12-ти зіграних поєдинків 8 залікових балів.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: