У Житомирі за один день випала майже місячна норма снігу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі за один день випала майже місячна норма снігу

Автор: news_maker від 19-12-2017, 23:10, переглядів: 1 443

У Житомирі за один день випала майже місячна норма снігу

Про це під час брифінгу розповів заступник міського голови Сергій Кондратюк. За його словами, комунальні служби були готові до інтенсивних опадів, але ситуацію ускладнили два фактори. По-перше, через Житомир проїжджає велика кількість вантажного транспорту. Наразі його рух через місто тимчасово заборонили. По-друге, сніг йшов безперервно:
"Насправді, якщо брати інформацію від наших синоптиків, то за 18 годин снігопаду випало 26 см опадів. Це вже наближається до місячної норми опадів. Тому, якщо в перший день у нас працювало 28 одиниць техніки, то починаючи з вечірньої зміни та вночі працювало 40 одиниць техніки. Це дозволило нам забезпечити безпеку на дорогах та безперебійну роботу громадського транспорту".

Проте проблеми на дорогах Житомира все ж виникали. Говорить Сергій Кондратюк:
"В нас була проблема на вулиці Леха Качинського, на мосту. Це було пов'язано з однією з фур, яка їхала без протекторів і просто перегородила наш міст. Цю ситуацію нам допомагали вирішити рятувальники. Друга ситуація у нас теж була у вечірній час, якраз на мосту на вулиці Жуйка. Там три одиниці техніки нам перегородили підйом на міст. Цю ситуацію виправили рятувальники".

Сергій Кондратюк додає, що снігоочисна техніка на дорогах та тротуарах міста працюватиме рівно стільки, скільки буде потрібно.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: