У Бердичеві, не зважаючи на погіршення погодних умов, продовжують ремонт покрівель, пошкоджених градопадом » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві, не зважаючи на погіршення погодних умов, продовжують ремонт покрівель, пошкоджених градопадом

Автор: news_maker від 19-12-2017, 23:16, переглядів: 796

У Бердичеві, не зважаючи на погіршення погодних умов, продовжують ремонт покрівель, пошкоджених градопадом

Нагадаємо, що у вересні в Бердичівському районі випав град, окремі екземпляри якого були розміром з куряче яйце. Негода завдала значних збитків: пошкоджено дахи будинків, вікна, автомобілі та городину. Тоді надзвичайній ситуації надали статус "регіональної". 22 листопада Кабінет міністрів України виділив на ліквідацію наслідків негоди близько 50 мільйонів гривень. Проте, як повідомляють журналісти бердичівського телеканалу "ВІК", гроші на рахунки міських управлінь освіти і науки та охорони здоров’я прийшли тільки у п’ятницю. Щоб не гаяти часу, будівельники відразу розпочали роботу, каже заступник Бердичівського міського голови Валентина Адаменко:
"У п'ятницю працювали цілий день. У суботу не весь день, тому що був дощ. У неділю цілий день. І сьогодні, не дивлячись на таку снігову погоду, будівельні організації працюють. Вони працюють таким чином, що за кращих погодних умов роблять гідробар'єр, криють профнастил, а коли в нас йде сніг чи дощ, вони підсилюють знизу тими будівельними матеріалами, які йдуть згідно проектно-кошторисних документів. Часу до 31 грудня надзвичайно мало, але дахи мають бути відремонтовані, дитячі садочки, школи, лікарні мають працювати".

Покрівельні роботи розпочали одночасно як в медичних закладах, так і навчальних. Загалом ремонту потребують дев'ять об’єктів освіти та дві медичні установи. Від суботи активно розпочали роботи у 18-ій школі, розповідає її директор Любов Янковенко:
"У суботу та неділю зроблено чимало роботи. Знято старий шифер, який був пошкоджений, покрито гідробар'єром, набиті додаткові планки. Частина покрівлі готова до накриття металопрофілем. В таких умовах доводиться працювати, тому що час не чекає. Ми організували роботу таким чином, щоб діти були у безпеці".

Без вихідних від минулого тижня працюють також і будівельники на даху п'ятої школі. Роботу не відкладають до покращення погодних умов аби вчасно освоїти бюджетні гроші.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: