У Житомирі 33% пожежних гідрантів у несправному стані » Новини Житомира
 
 


У Житомирі 33% пожежних гідрантів у несправному стані

Автор: news_maker від 20-12-2017, 22:39, переглядів: 765

У Житомирі 33% пожежних гідрантів у несправному стані

Таку статистику озвучив під час засідання виконавчого комітету міської ради начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Микола Дідківський.
"З 525 пожежних гідрантів у місті 242 сьогодні знаходяться у несправному стані. Не зважаючи на те, що у 2016 році з міського бюджету були виділені кошти для того, щоб кардинально змінити цю ситуацію. Це проблема для міста, на яку я хотів би звернути увагу увагу".

Вогнеборці використовують гідранти для гасіння пожеж, тому несправність цих пристроїв може викликати ускладнення під час надзвичайних ситуацій, зауважує Микола Дідківський. Втім певна робота із встановлення гідрантів все ж ведеться:
"Я б не сказав, що робота зовсім не ведеться. В минулому кварталі, наприклад, цифра несправних гідрантів була 260. Зараз – 240. Потім стане 230. Але ситуація кардинально на краще не змінюється".

"Шановні колеги, я пропоную на наступному засіданні виконкому заслухати представників "Житомирводоканалу" із цього питання. Хто за? (ред. – голосування) Одноголосно, дякую", – зазначив заступник житомирського міського голови Матвій Хренов.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: