На Житомирщині правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки

Автор: news_maker від 27-12-2017, 08:57, переглядів: 729

На Житомирщині правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки

Жителя Чуднівського району правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до заподіяння смертельних травм літній жінці. З будинку загиблої ймовірний душогубець викрав гроші. Нині підозрюваний під вартою. Слідство триває.
22 грудня до Чуднівського відділення поліції звернувся житель с. Лихосілки із повідомленням про виявлення у будинку тіла власної 79-річної матері з ознаками насильницької смерті.
– Під час огляду у загиблої було зафіксовано травми голови, а згодом судово-медична експертиза підтвердила, що хтось таки позбавив жінку життя. Окрім того, виявилося, що з будинку викрадено 3 тисячі гривень. Відтак відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - розповів начальник Чуднівського ВП ГУНП Анатолій Корнієць.
Оперативники підрозділу кримінальної поліції провели низку першочергових заходів, направлених на встановлення подій, що передували фатальній. І врешті з’ясували, що напередодні увечері в оселі літньої господині побував гість.
Під час перевірки поліцейські швидко встановили особу 40-річного жителя сусіднього села. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Водночас правоохоронці зібрали достатні й красномовні докази його причетності до вчинення тяжкого злочину.
Чоловіка було затримано. Нині йому офіційно оголошено про підозру. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
За умисне позбавлення життя людини з корисливих мотивів (п.6 ч.2 ст.115 ККУ) підозрюваному може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: