Житомирський рибоохоронний патруль здійснюватиме рибоохоронну діяльність на новому човні » Новини Житомира
 
 


Житомирський рибоохоронний патруль здійснюватиме рибоохоронну діяльність на новому човні

Автор: news_maker від 29-12-2017, 18:17, переглядів: 1 172

Житомирський рибоохоронний патруль здійснюватиме рибоохоронну діяльність на новому човні

Напередодні Нового року, 27 грудня 2017 року, Житомирський рибоохоронний патруль отримав від Держрибагентства сучасний човен. Катер придбаний через систему Prozorro на кошти в рамках бюджету 40 млн грн на нову техніку для рибоохоронного патруля.
«Така техніка дозволить нам вивести показники роботи на якісно новий рівень. Довгоочікуваний катер стане справжнім помічником у роботі інспекторського складу рибоохоронного патруля», - заявив керівник Житомирського рибоохоронного патруля Олександр Гонтар.
Нагадаємо, з початку роботи Житомирського рибоохоронного патруля, а саме з 7 червня 2017 року, управління виявило порушень на 281 тис грн. Для порівняння: сума завданих збитків рибному господарству у 2016 році становить 58,8 тис грн. Рибоохоронним патрулем було виявлено 716 порушень правил рибальства. Це в 1,5 рази більше ніж за аналогічний період минулого року, де було виявлено 432 порушень. За цей час патрулем було вилучено 1448 заборонених знарядь лову та 1678 кг риби. Натомість старою рибоохороною, з червня по грудень 2016 року, у порушників вилучено 502 заборонених знарядь лову та 438 кг біоресурсів. Відомству вдалося покращити результати старого управління у 4,5 рази, що наочно демонструє позитивну динаміку роботи рибоохоронного патруля. Нова техніка дозволить патрульним працювати ще ефективніше.
Житомирський рибоохоронний патруль дякує усім небайдужим громадянам, рибалкам-любителям та рибалкам-промисловикам за активну допомогу та надання оперативної інформації на «гарячу лінію» патруля про факти порушень правил рибальства. Сподіваємось на подальшу співпрацю з громадянами задля збереження рибних запасів області.

У разі виявлення фактів браконьєрства на водоймах та ринках області, прохання телефонувати за номером «гарячої» лінії рибоохоронного патруля Житомирщини: (0412)24-57-81, 0674146074.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: