У Високівській ОТГ побудували мережу сучасних зупинок та кабінети онлайн комунікації » Новини Житомира
 
 


У Високівській ОТГ побудували мережу сучасних зупинок та кабінети онлайн комунікації

Автор: news_maker від 29-12-2017, 20:03, переглядів: 781

У Високівській ОТГ побудували мережу сучасних зупинок та кабінети онлайн комунікації

У Високівській ОТГ завершили будівництво нових посадкових безпекових майданчиків для шкільних автобусів у 4 населених пунктах громадах. Це сучасні зупинки, які убезпечать школярів, і власне всіх мешканців громади, від аварійних ситуацій на дорозі.

«Ці зупинки якісно відрізняються від тих, що були до. Це капітально побудовані конструкції, перекриті панелями, в яких обладнані сидіння. Місця вистачить на десятки людей. Всього таких об’єктів побудовано 4 в місцях, де сідають на громадський транспорт наші школярі», - розповів Микола Бардук, голова Високівської ОТГ.

Гроші на реалізацію цього будівництва громада отримала в рамках Програми розвитку ООН вигравши конкурс в проекті «Верховенство права та правосуддя на рівні громад у районах України, що постраждали від конфлікту». Загальний бюджет проекту становить понад 430 тисяч гривень, 324 тисячі із яких виділила програма. Крім того до фінансування будівництва долучився бізнес громади і громадська організація «Надія Високого».

«В рамках співпраці наша громада також отримала мінігрант на реалізацію унікального проекту – відкриття двох кабінетів онлайн комунікації між мешканцями ОТГ та бюро вторинної юридичної допомоги та поліції. Ми обладнали такі кабінети у Високівській та Забрідській гімназіях», - розповіла Олена Чайка, секретар ради Високівської ОТГ.

Для обладнання кабінетів була закуплена комп’ютерна техніка, меблі та проведені ремонти кабінетів. Крім того до обладнаних кабінетів було підведено швидкісний інтернет, а дільничний поліції отримав сучасний смартфон для онлайн консультацій із мешканцями громади. Всього вартість робіт становила понад 175 тисяч гривень.

«Люди здивовані такою кількістю змін в громаді, а онлайн комунікація, це щось неймовірне. Дехто навіть переймається, щоб ці проекти та зміни не закінчились. Наша громада не велика, і всі розуміють, що рано чи пізно підтримка держави зменшиться, тому вся команда активно працює на пошук грантів. Ми пишемо проекти і беремо участь у всіх можливих конкурсах, аби залучити додаткові кошти», - переконана Олена Чайка, секретар ради Високівської ОТГ.

Цього року у Високівській громаді було реалізовано 11 проектів, частина із яких за грантові кошти.

У Високівській ОТГ побудували мережу сучасних зупинок та кабінети онлайн комунікації
У Високівській ОТГ побудували мережу сучасних зупинок та кабінети онлайн комунікації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: