У Чоповицькій ОТГ сімейні лікарі отримали комп’ютерну техніку » Новини Житомира
 
 


У Чоповицькій ОТГ сімейні лікарі отримали комп’ютерну техніку

Автор: news_maker від 9-01-2018, 12:32, переглядів: 738

У Чоповицькій ОТГ сімейні лікарі отримали комп’ютерну техніку

Лікарі терапевтичного відділення Малинської районної лікарні в Чоповицькій ОТГ отримали сучасні комплекси комп’ютерної техніки. 5 наборів ноутбуків, принтерів та роутер придбали за кошти громади для облаштування робочих місць сімейних лікарів.

«У минулому році ми відремонтували терапевтичне відділення. Сьогодні ми передаємо нову техніку. В пріоритеті ми ставимо розвиток медицини в громаді, адже це наше першочергове завдання – якісні та ефективні сервіси для населення», – розповів голова Чоповицької ОТГ Михайло Філоненко.

Для закупівлі витратили 49 тисяч гривень бюджетних коштів. Нова техніка дозволить покращити якість роботи лікарів та оцифрувати медичні картки пацієнтів. Крім того у 2018 році, згідно медичної реформи, має відбутись кампанія із підписання угод між пацієнтами та сімейними лікарями, тому нова техніка дозволить цей процес спростити та пришвидшити.

«До сьогодні у нашому відділені був лише один комп’ютер. Сьогодні вже 6. Крім того, завдяки підтримці влади ОТГ ми маємо швидкісний інтернет у відділені. Це зміна якості послуг та комфорту для мешканців», - сказала сімейний лікар Ірина Андрієнко.

Нагадаємо, що Житомирська область отримає понад 150 мільйонів гривень на будівництво сільських амбулаторій у 2018 році. На сьогодні триває робота з формування мережі цих закладів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: