Володимир Ширма відвідав новостворену Соколівську ОТГ » Новини Житомира
 
 


Володимир Ширма відвідав новостворену Соколівську ОТГ

Автор: news_maker від 12-01-2018, 07:35, переглядів: 833

Володимир Ширма відвідав новостворену Соколівську ОТГ

Голова обласної ради Володимир Ширма здійснив робочу поїздку до Соколівської ОТГ Пулинського району з метою ознайомлення із організацією діяльності новоствореної громади, планами її керівництва щодо розвитку населених пунктів, які увійшли до громади.

Під час перебування у громаді Володимир Ширма поспілкувався із педагогічним колективом Теньківської ЗОШ І-ІІ ступенів. У школі, де навчається 63 учні, немає жодного комп’ютера, на якому діти могли б вивчати основи інформатики. Було дано доручення голові об’єднаної громади Анатолію Колеснику підготувати необхідні документи для вирішення цього питання.

Також і вчителів, і керівництво ОТГ турбує питання підвозу учнів до школи та стану відрізку дороги Соколів – Стара Рудня.

Разом із керівництвом Пулинського району Анатолієм Липком та Віктором Байдою, Соколівським сільським головою Анатолієм Колесником Володимир Ширма оглянув стан дороги. «На жаль, стан усіх доріг в області з гравійним покриттям далеко не найкращий. Але єдине що вам можу сказати – направте в обласну раду заявку на участь в обласній програмі з розвитку дорожньої інфраструктури. Хоч і не всю, але найгірший її відрізок буде відремонтовано», - зазначив голова обласної ради.

Нагадаємо, що 21 грудня Житомирська обласна рада прийняла Обласну програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов'язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг місцевого значення в Житомирській області на 2018 рік.

Ще однією проблемою в об’єднаній громаді є відсутність шкільного автобуса. За словами голови ОТГ, 74 дитини потребують підвезення до школи та дитячого садочку, а наявний автобус дуже давній (в експлуатації перебуває більше 40 років) та маломісткий – всього 23 місця. Тому потреба в автобусі стоїть досить гостро.

Це питання керівники Пулинського району пообіцяли вирішити власними силами виходячи з наявних ресурсів.

У Соколівську об’єднану територіальну громаду об’єднались три сільські ради – Соколівська, Теньківська та Андріївська, у складі яких 7 населених пунктів. Загальна кількість мешканців – 2228 осіб, у тому числі дітей дошкільного віку 188, шкільного віку – 275.

Володимир Ширма відвідав новостворену Соколівську ОТГ
Володимир Ширма відвідав новостворену Соколівську ОТГ
Володимир Ширма відвідав новостворену Соколівську ОТГ
Володимир Ширма відвідав новостворену Соколівську ОТГ

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: