У Житомирі суд зупинив роботу газової заправки, яка працювала без документів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі суд зупинив роботу газової заправки, яка працювала без документів

Автор: news_maker від 12-01-2018, 07:50, переглядів: 1 120

У Житомирі суд зупинив роботу газової заправки, яка працювала без документів

За позовом Житомирської місцевої прокуратури рішенням суду зупинено експлуатацію автомобільного газозаправного пункту в м. Житомирі, який діяв без передбачених чинним законодавством дозволів.
Йдеться про те, що місцевою прокуратурою, за результатами опрацювання інформації управління Держпраці в Житомирській області встановлено, що у м. Житомир, по вул. Параджанова, 67 експлуатується автомобільний газозаправний пункт, який є об’єктом підвищеної небезпеки, без необхідних дозвільних документів на проведення такої діяльності.
Унаслідок цього виникала реальна загроза життю та здоров’ю працівників підприємства, осіб, що користувалися послугами пункту, а також жителів міста. Таким чином, можливе настання нещасного випадку або інших тяжких наслідків.
Житомирською місцевою прокуратурою в інтересах держави в особі управління Держпраці в Житомирській області заявлено до Вінницького окружного адміністративного суду позов про застосування заходів реагування у сфері нагляду (контролю) шляхом зобов’язання зупинення експлуатації цього АГЗП до усунення виявлених порушень вимог Закону України «Про охорону праці».
Постановою адміністративного суду від 09.01.2018 позов місцевої прокуратури задоволено у повному обсязі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: