На Житомирщині поліцейські допомогли чоловікові повернути викрадену автівку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські допомогли чоловікові повернути викрадену автівку

Автор: news_maker від 24-01-2018, 17:36, переглядів: 897

На Житомирщині поліцейські допомогли чоловікові повернути викрадену автівку

Житель Хорошівського району повідомив правоохоронців, що знайомий зухвало викрав його ВАЗівку. Виявилось, незаконному заволодінню передувала конфліктна ситуація. За кілька годин поліцейські розшукали автівку, а потім і її викрадача.

Увечері 23 січня до Хорошівського відділення поліції звернувся 21-річний житель селища Іршанська із повідомленням про викрадення його автомобіля. Заявник розповів, що удень попросив свого 24-річного знайомця про допомогу у перевезенні ВАЗівкою деяких особистих речей. Дорогою між молодиками розгорілася задавнена суперечка і старший за віком товариш викрав в опонента його автівку.

- Під час перевірки отриманих відомостей поліцейські навідалися за адресою проживання чоловіка, у с. Турчинку, однак вдома його не застали. У ході відпрацювання розшукуваний автомобіль правоохоронці виявили на узбіччі дороги у напрямку одного із сіл Малинського району. Трохи згодом розшукали і угонщика, - розповів начальник Хорошівського відділення поліції Сергій Блоцький.

24-річний чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків. У вчиненні нового правопорушення зізнався.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, обмеженням або позбавленням вол строком від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: