Громади Житомирщини подали на конкурс понад 100 проектів для реалізації за кошти ДФРР » Новини Житомира
 
 


Громади Житомирщини подали на конкурс понад 100 проектів для реалізації за кошти ДФРР

Автор: news_maker від 29-01-2018, 21:23, переглядів: 1 026

Громади Житомирщини подали на конкурс понад 100 проектів для реалізації за кошти ДФРР

Впродовж 10 днів регіональна комісія має оцінити 104 проекти регіонального розвитку Житомирської області, які фінансуватимуться цього року з ДФРР. Для цього кожному члену комісії необхідно буде виставити оцінки за 10 напрямками.

Таке рішення прийняли сьогодні, 29 січня, на засіданні комісії під керівництвом голови облдержадміністрації Ігоря Гундича та за участю голови облради Володимира Ширми.

«Цього року ми раніше розпочинаємо роботу регіональної комісії для того, щоб швидше подати перелік проектів до Мінрегіону та приступити до будівництва та реконструкції об’єктів. До 8 лютого маєте виставити оцінки відповідно до визначених 10 технічних завдань та надати їх на узагальнення департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ. Після підрахунку балів ми зустрінемось 12 лютого для формування переліку проектів, які будуть реалізовуватись у 2018 році за кошти ДФРР у співфінансуванні з місцевими бюджетами», – зазначив Ігор Гундич.

За інформацією департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ ОДА, райони та громади області подали 127 проектів, з яких 23 – не відповідають законодавству, тому комісія оцінюватиме 104 проекти.

Серед поданих проектів – реконструкція закладів охорони здоров’я та освіти, забезпечення водопостачання, реконструкція мереж вуличного освітлення, створення спортивної інфраструктури та інші.

За словами директора містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Романа Щебетова, із 2017 року залишилось 20 перехідних об’єктів ДФРР, які також планують включити до переліку на цей рік.

Нагадаємо, що у 2018 році Житомирщині виділили 228 млн грн на реалізацію проектів ДФРР.

Громади Житомирщини подали на конкурс понад 100 проектів для реалізації за кошти ДФРР

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: