У Бердичеві чоловік у балаклаві увірвався до чужого будинку та почав бити господаря » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві чоловік у балаклаві увірвався до чужого будинку та почав бити господаря

Автор: news_maker від 5-02-2018, 19:22, переглядів: 1 218

У Бердичеві чоловік у балаклаві увірвався до чужого будинку та почав бити господаря

4 лютого у результаті конфлікту, що перейшов у бійку, травми отримали двоє жителів м. Бердичева. Нині поліція проводить досудове розслідування за фактами нанесення тяжких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

Повідомлення про подію надійшло увечері, близько 18.30. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції.

Попередньо встановлено, що у будинок 55-річного чоловіка ввірвався незнайомець у балаклаві, який почав наносити господарю удари штиковою лопатою.

На ситуацію відреагував 28-річний син власника будинку, який виліз через вікно з оселі і таким чином підійшов до нападника ззаду та завдав удару битою по голові. У результаті незнайомець упав, втративши свідомість. Його було госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні у тяжкому стані. Як з’ясувалось, він є 26-річним бердичівлянином.

Інший учасник події, за попереднім висновком, отримав забої, гематоми та перелом ліктьової кістки.

Поліцією за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження відразу за двома статтями кримінального кодексу – 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодженн6я) та ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: