У Бердичеві затримали дебошира, через якого постраждали двоє жінок і поліцейський » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві затримали дебошира, через якого постраждали двоє жінок і поліцейський

Автор: news_maker від 15-02-2018, 07:53, переглядів: 794

У Бердичеві затримали дебошира, через якого постраждали двоє жінок і поліцейський

41-річний бердичівлянин сп’яну увірвався у квартиру до колишньої дружини, потрощив вікна і меблі, побив жінку і свою ж матір. Угамувати неадекватного чоловіка вже на вулиці змогли викликані на допомогу поліцейські, застосувавши сльозогінний газ та вдягнувши на руки правопорушнику кайданки. У медичному закладі, де затриманому проводили освідування нетверезого стану, той раптово вдарив ще й поліцейського. У рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування усіх обставин події.

Близько 15 години 13 лютого до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річної бердичівлянки про те, що її колишній чоловік вибив вікно у квартирі та б’є свою матір.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої за вказаною адресою у дворі багатоповерхівки застали скупчення людей і карету «швидкої». Медики допомагали старшій за віком жінці. У цей час місцеві мешканці намагалися відтягнути від жінки чоловіка, який вчепився у її шию руками. Усні вимоги поліцейських про негайне припинення протиправних дій незнайомець проігнорував, а на попередження про застосування до нього спецзасобів зреагував лайкою та погрозами про фізичну розправу. Відтак правоохоронці застосували до нього спецзасіб дратівливої дії «Терен-4» та вдягли кайданки.

Зі слів жінки з’ясували, що нападник – її 41-річний чоловік, з яким вона не проживає і нині розлучається. Вона побачила його нетверезим у дворі, коли поверталася додому, і швидко зачинилася у квартирі, розташованій на першому поверсі. Вдаривши матір, яка намагалася завадити своєму неадекватному синові залізти в оселю до дружини через розбите ними же вікно, чоловік потому вибив двері у квартиру і накинувся на жінку. Потерпіла вибігла на вулицю, де нападник її і наздогнав.

Дебошира поліцейські доставили до медичного закладу, де у нього було засвідчено стан алкогольного сп’яніння у 1,75 проміле. У приміщенні затриманий головою раптово вдарив працівника поліції, який стояв позаду нього. У правоохоронця діагностовано струс мозку та забої голови.

– Чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Через його неадекватні дії дві жінки – його дружина та матір – отримали тілесні ушкодження, ступінь яких нині встановлюється. Окрім того, чоловікові доведеться відповідати і за умисне заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу. Тож у рамках розпочатого досудового розслідування проводяться усі необхідні слідчі дії для повного та об’єктивного встановлення усіх обставин події, - прокоментувала начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: