У Житомирі виконком виділив три квартири інвалідам-афганцям » Новини Житомира
 
 


У Житомирі виконком виділив три квартири інвалідам-афганцям

Автор: news_maker від 15-02-2018, 17:24, переглядів: 759

У Житомирі виконком виділив три квартири інвалідам-афганцям

Рішення про надання жилої площі трьом інвалідам Афганської війни виконком Житомирської міськради ухвалив на позачерговому засіданні 15 лютого, в день 29 річниці виведення військ з Афганістану. Однокімнатні квартиру в будинку за адресою Вулиця Леха Качинського, 3 отримають Олександр Свінціцький і Вадим Мудренко, двокімнатну надано Олександру Шадурі:
"Пропонується надати три квартири інвалідам афганської війни. Надаємо з урахуванням житлової площі, яка є у власності у громадян. Надається житло в порядку черги. У нас ведеться список позачергового одержання житла інвалідів Великої Вітчизняної війни та прирівняних до них громадян, а також сімей загиблих. В цьому списку нараховується 198 сімей, які користуються правом позачергового одержання житла. Із цього списку були вибрані саме інваліди афганської війни в порядку черговості", – поінформувала начальник відділу по обліку та розподілу жилої площі міської ради Надія Сидун.

Про справедливість розподілу говорив помічник голови обласної спілки ветеранів афганської війни Юрій Мостович (він же – директор підприємства, яке виконувало капітальний ремонт нежитлових приміщень, які були переобладнані в квартири):
"Квартири надаються людям, які є інвалідами війни, які простояли в черзі дуже довго. Нікого ми з черги не "висмикуємо", все відповідно черговості. Запрошували людей спочатку на проект дивилися, брали їх погодження. На сьогоднішній день квартири побудовані, здані в експлуатацію і зараз людям буде дуже приємно заселитися. Тим більше, сьогодні 15 лютого – день виводу військ з Афганістану".

В приміщеннях, які переобладнали під квартири, раніше знаходилось обласне управління захисту прав споживачів.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: