Автори кращого проекту на облаштування інтер'єрів Водонапірної вежі отримають обладнання на 6 тис. євро » Новини Житомира
 
 


Автори кращого проекту на облаштування інтер'єрів Водонапірної вежі отримають обладнання на 6 тис. євро

Автор: news_maker від 22-02-2018, 10:07, переглядів: 866

Автори кращого проекту на облаштування інтер'єрів Водонапірної вежі отримають обладнання на 6 тис. євро

У середу члени виконкому Житомирської міськради погодили організацію та проведення закритого всеукраїнського архітектурного бліц-конкурсу на кращу пропозицію щодо дизайну внутрішнього простору будівлі Водонапірної вежі та розвитку прилеглої території. Нагадаємо, минулого року в рамках програми "Інтегрований розвиток міст в Україні", яка реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, було проведено конкурс на облаштування громадського простору в місті. Тоді більшість голосів житомиряни віддали за облаштування Центру культури та туризму у Водонапірній вежі. Загальний бюджет проекту складає 100 тисяч євро, з яких половину мала виділити Житомирська міська рада.
Нині ж офіційно оголошено конкурс на кращу пропозицію щодо облаштування інтер'єрів Водонапірної вежі. Заявки приймаються від сертифікованих архітекторів, авторських колективів, архітектурних бюро, які мають відповідний досвід роботи. Для участі в конкурсі потрібно подати ряд документів, каже директор департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради Ігор Блажиєвський:
"Ситуаційна схема, генеральний план, план благоустрою, ескізи елементів благоустрою, перспективне зображення з розгорткою вулиці, плани поверхів із зонуванням, розгортка по стінам, перспективне зображення інтер'єру по основним зонам, пояснювальна записка із зазначенням орієнтовної вартості. Кращу пропозицію обиратиме журі, до складу якого входять працівники міськради, працівники товариства GIZ, архітектори та художники".

З докладним списком вимог та умов можна ознайомитися на сайті Житомирської міськради, відзначає Ігор Блажиєвський і додає, що переможець конкурсу отримає винагороду – близько 6 тисяч євро. Щоправда, не в грошовому еквіваленті, а у вигляді сучасного професійного обладнання. Одразу після цього буде оголошено тендер серед будівельних підрядників. Завершити облаштування Центру культури та туризму у Водонапірній вежі планують до кінця цього року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: