Житомирський рибоохоронний патруль знищив 21 км браконьєрських сіток » Новини Житомира
 
 


Житомирський рибоохоронний патруль знищив 21 км браконьєрських сіток

Автор: news_maker від 22-02-2018, 16:08, переглядів: 582

Житомирський рибоохоронний патруль знищив 21 км браконьєрських сіток

22 лютого 2018 року Житомирським рибоохоронним патрулем знищено 616 одиниць заборонених знарядь лову (сітки, ятера, заборчики, косинки, павуки, волоки, підхваті, коломиї, драчі та ін.). З них: 510 одиниць – це сітки, загальною довжиною 21 км. Знищення здійснювалось шляхом приведення сіток у непридатність (рубання, різання), з подальшим направленням до спеціалізованого підприємства по утилізації.
Знищувались ті заборонені знаряддя лову, згідно яких судом було прийнято рішення щодо конфіскації та знищення, а також ті, які рибоохоронними патрульними було вилучено згідно з актами безхазяйного майна.

Процес відбувся у присутності представників засобів масової інформації, громадськості та членів комісії, до складу якої окрім працівників рибоохоронного патруля, входять представники Житомирської ОДПІ Управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Житомирській області та Управління юстиції у Житомирській області.

Втретє з моменту створення (з 07.06.2017 року) Житомирський рибоохоронний патруль здійснив знищення заборонених знарядь лову. Всього за період роботи, з червня 2017 року по лютий 2018 року, інспекторами викрито 996 правопорушень, в результаті яких вилучено 1909 заборонених знарядь лову. Загальна кількість знищених знарядь лову становить 1514 одиниць, протяжністю близько 60 км.

Житомирський рибоохоронний патруль знищив 21 км браконьєрських сіток

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: