Відділення лікарні ім. О. Гербачевського вдруге отримали відзнаку за чистоту та стерильність » Новини Житомира
 
 


Відділення лікарні ім. О. Гербачевського вдруге отримали відзнаку за чистоту та стерильність

Автор: news_maker від 22-02-2018, 16:27, переглядів: 1 052

Відділення лікарні ім. О. Гербачевського вдруге отримали відзнаку за чистоту та стерильність

Кардіохірургічне та терапевтичне відділення КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» у 2018 році вдруге отримали відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта».

Управління охорони здоров’я ОДА повідомляє, що повторний аудит відділень провела Асоціація «Служба організації інфекційного контролю» вчора, 21 лютого.

Першу відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» відділення лікарні отримали у 2017 році. Після цього СОІК щороку перевіряє нагороджені заклади на відповідність даним сертифікатам щодо дотримання стандартів інфекційного контролю, які можуть підтвердити або анулювати.

У 2018 році ці відділення підтвердили свою першість у бездоганній чистоті та стерильності та знову отримали відповідні сертифікати «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта».

«Ми ставимо перед собою завдання, аби поступово усі 28 відділень і центрів нашої обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського отримали таку ж відзнаку», - зазначив головний лікар Богдан Леськів.

Вручення почесних відзнак «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» є показовим та дає іншим лікувально-профілактичним закладам області приклад для налагодження європейського підходу у розробці системи гігієни.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: