На Житомирщині очікується сильне похолодання » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині очікується сильне похолодання

Автор: news_maker від 22-02-2018, 20:07, переглядів: 882

На Житомирщині очікується сильне похолодання

На територію України та на Житомирську область, зокрема, насувається арктичне повітря. 23 лютого очікується невеликий сніг, вночі та вранці місцями туман з видимістю 200-500 метрів. У зв’язку з підвищеною вологістю та мінусовою температурою повітря – на дорогах можлива ожеледиця.
25-27 лютого температура повітря по області значно знизиться, варто бути готовими до -20 вночі. Тому Служба автомобільних доріг звертає увагу водіїв на зміну погодних умов та наголошує про беззаперечному дотриманні Правил дорожнього руху. Крім того, водіям не радять розпочинати тривалі подорожі, але якщо сісти за кермо все ж необхідно, то одразу запасіться пальним та переконайтеся в технічній справності свого транспортного засобу.
Водії великоваговиків, при потребі можуть використовувати місця відстою в нашій області, адреси яких можна знайти на офіційному сайті Служби автомобільних доріг. На випадок скрутного становища на шляху працюють пункти обігріву при придорожніх дорожньо-експлуатаційних дільницях ДП «Житомирський облавтодор», інформує прес-відомство обласного управління Служби автомобільних доріг.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: