На Житомирщині чоловік пограбував і підпалив сільський магазин » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині чоловік пограбував і підпалив сільський магазин

Автор: news_maker від 23-02-2018, 21:51, переглядів: 928

На Житомирщині чоловік пограбував і підпалив сільський магазин

23-річний молодик у Романівському районі обікрав сільський магазин і, «замітаючи сліди» скоєного злочину, підпалив приміщення. Пожежу вдалося вчасно локалізувати. Винуватця поліція затримала упродовж кількох годин після вчинених ним правопорушень.

Близько 3 години ночі 22 лютого до Романівського відділення поліції надійшло повідомлення про пожежу у місцевому магазині с. Костянтинівки. Вогонь вчасно помітили селяни і викликали рятувальників. За попередніми висновками фахівців, загоряння виникло у підсобному приміщенні і його причиною був підпал. Вогнем частково пошкоджено стіни та дах підсобки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники якої під час огляду з’ясували, що власне підпалу передував інший злочин. Хтось пошкодив віконне скло у магазині і, відігнувши грати, потрапив усередину. З торгівельного залу викрав товари – одяг і харчі. З викраденим злодій втікав через підсобне приміщення. Очевидно, щоб знищити сліди правопорушення, влаштував пожежу.

– На підозрюваного у крадіжці і підпалі вийшли буквально по слідах. Знайшли його на місцевому підприємстві разом з викраденими речами. Це 23-річний чоловік, житель сусіднього села, який працював у Костянтинівці. Його було затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, - розповів начальник Романівського відділення поліції Руслан Мшанецький.

Відомості за вказаною подією внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (Умисне пошкодження майна) та ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Нині чоловікові офіційно оголошено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень.

За чинним законодавством винуватцю може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.

На Житомирщині чоловік пограбував і підпалив сільський магазин
На Житомирщині чоловік пограбував і підпалив сільський магазин

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: