У школах Житомира директори будуть особисто контролювати сніданки школярів » Новини Житомира
 
 


У школах Житомира директори будуть особисто контролювати сніданки школярів

Автор: news_maker від 24-02-2018, 01:09, переглядів: 1 497

У школах Житомира директори будуть особисто контролювати сніданки школярів

Проблемні питання забезпечення якісного харчування дітей у садочках та школах міста обговорили вчора, 23 лютого,керівництво міста,представники адміністрацій навчальних закладів та фахівці дерпродспоживслужби, «Житомирстандартметрології» на робочій нараді.

Міський голова наголосив на необхідності ефективного використання коштів та контролю якості продуктів харчування, які постачаються до навчальних закладів міста. Батьки мають бути оперативно поінформовані про те, що відбувається у середовищі, де виховується їх дитина.

Також міський голова прокоментував ситуацію, що склалася з постачанням неякісної м’ясної продукції у навчальні заклади міста. Зокрема, Сергій Сухомлин розповів, що наразі в міській раді проводиться внутрішня перевірка з даного питання.

Заступник міського голови Матвій Хренов додав, що з метою здійснення контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, продовольчої сировини, що постачаються у заклади освіти міста, створено робочу групу. До її складу увійшли заступник міського голови, працівники управління освіти, депутати міської ради, головний лікар КУ «Центральна дитяча міська лікарня», депутати міської ради, начальник Житомирського міського управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, заступник генерального директора ДП «Житомирстандартметрологія», керівники закладів освіти міста.

«Для вивчення думки учнів та батьків управлінню освіти доручено розробити анкету щодо організації та забезпечення харчування у закладі. Також з метою контролю за якістю харчування у школах міста управлінням освіти буде створено папку «Сніданки» на Google диску, де директори шкіл мають особисто контролювати сніданки школярів і завантажувати фото тих страв, які їдять школярі з вільним доступом для батьків», - сказав заступник міського голови Матвій Хренов.

З моменту початку функціонування власних сайтів школи продовжуватимуть розміщення матеріалів про харчування учнів на сайтах.

Для здійснення контролю щодо діяльності закладів освіти у Житомирі створено комісію. Розпорядження "Про проведення службової перевірки" підписав міський голова Сергій Сухомлин 23 лютого.



У школах Житомира директори будуть особисто контролювати сніданки школярів

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: