До кінця цього року буде готовий проект реконструкції драмтеатру » Новини Житомира
 
 


До кінця цього року буде готовий проект реконструкції драмтеатру

Автор: news_maker від 27-02-2018, 20:08, переглядів: 1 022

До кінця цього року буде готовий проект реконструкції драмтеатру

Принаймні про такі плани говорив очільник облдержадміністрації Ігор Гундич під час прес-конференції за підсумками роботи у 2017 році. Про театр він згадав у переліку планів на 2018 рік в галузі культури:
"Ми плануємо реставрувати в цьому році будинок культури в місті Малині, відремонтувати будинок дитячої творчості в смт. Лугини. Є в наших планах дозавершити реставрацію магістрату з подальшим створенням там природничо-історичного музею. І в планах наших до кінця року презентувати громаді області проект реконструкції Житомирського обласного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги".

Про необхідність провести капітальний ремонт будівлі театру, якій вже більше півстоліття, почали говорити кілька років тому. Так, в червні 2016 року директор закладу Наталія Ростова розповідала під час прес-конференції про створення фахової комісії для обстеження приміщення та складання відповідної спеціалізованої документації про обстеження будівлі та сценічного комплексу. А на засіданні конкурсної комісії, яка в березні минулого року затвердила її кандидатуру на посаді генерального директора театру, Наталія Ростова називала поступове проведення капітальних ремонтів одним з пріоритетних планів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: