У Житомирі розпочали підготовку до урбаністично-культурного фестивалю "Майстерня міста" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі розпочали підготовку до урбаністично-культурного фестивалю "Майстерня міста"

Автор: news_maker від 28-02-2018, 17:30, переглядів: 1 013

У Житомирі розпочали підготовку до урбаністично-культурного фестивалю "Майстерня міста"

Проходитиме він з шостого по одинадцяте червня поблизу Водонапірної вежі. Захід проведуть в обласному центрі вже третій рік поспіль. Фестиваль організовує міська рада та німецька урядова компанія "GIZ", щоб спільно із житомирянами, громадськими організаціями, волонтерами, митцями та представниками міської влади знайти відповідь на питання – як зробити Житомир кращим. На "Майстерні міста" проходять різноманітні панельні дискусії, публічні обговорення та презентації проектів. Під час фестивалю піднімаються питання громадського простору, міської культури, велотранспорту, екології та енергоощадності. Щоправда цього року організатори вирішили закцентувати увагу саме на темі екології, каже керівник проекту "GIZ" у Житомирі Марія Байда:
"Ми вже збирали бажаючих взяти участь у "Майстерні міста – 2018" 5 лютого. Дійсно, було приємно, що близько 40 людей прийшло в інформаційний центр "Житомир – 2030". Цього року в нас тема "зелене місто". Починаючи з 1 березня ми готові приймати заявки на участь в "Майстерні міста". Усі бажаючі можуть подати її. Основні вимоги до учасників: гарно прописана анкета та бюджет, який до неї буде приєднаний".

Прийом заявок на участь у фестивалі триватиме з 1 березня до 15 квітня. Анкету на участь в конкурсі можна знайти на сайті проекту "Житомир 2030 Інтегрований розвиток міста".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: