В Бердичеві стартувало голосування за проекти бюджету участі » Новини Житомира
 
 


В Бердичеві стартувало голосування за проекти бюджету участі

Автор: news_maker від 1-03-2018, 17:45, переглядів: 920

В Бердичеві стартувало голосування за проекти бюджету участі

Цього року жителі міста подали 86 проектних пропозицій (минулого року їх було 67), повідомляють журналісти бердичівського телеканалу ВІК. Серед проектів – дитячі та спортивні майданчики, світлофори, зони відпочинку, встановлення баків для сміття, придбання обладнання для медичної лабораторії, оновлення зали урочистих подій у РАЦСі, будівництво арт-ковчегу для проведення фестивалів сучасного циркового мистецтва, освітлення фортеці, ремонт пішохідного мосту через річку Гнилоп’ять:
"В цьому році, мені здалося, активнішими були співвласники багатоповерхівок, голови і мешканці ОСББ, ми від них бачимо такі інфраструктурні проекти, на покращення дворів. Це і благоустрій території, і встановлення дитячих, спортивних майданчиків, зон для відпочинку, вуличних тренажерів. У нас може з'явитися в сімнадцятій школі оновлений харчоблок, їдальня. В двох школах можуть з'явитися спортивні майданчики. Дуже активною була п'ятнадцята школа, батьки подали і відео сюжет з тим, що вони хочуть облаштувати спортивний стадіон на території школи", – розповіла секретар Бердичівської міськради Юлія Лефтер.

Як і минулого року, місто поділено на 6 умовних територій-мікрорайонів. В кожному з яких обиратимуть кращий проект-пропозицію. Голосування за бюджет участі триватиме до 15 березня, проходитиме в приміщенні міської ради і можливе лише у паперовому вигляді, шляхом заповнення відповідного бланку. На реалізацію проектів-переможців передбачається виділити один мільйон 200 тисяч гривень.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: