Військові пенсіонери почнуть отримувати підвищені пенсії вже в березні » Новини Житомира
 
 


Військові пенсіонери почнуть отримувати підвищені пенсії вже в березні

Автор: news_maker від 2-03-2018, 16:57, переглядів: 963

Військові пенсіонери почнуть отримувати підвищені пенсії вже в березні

Перерахунок пенсій військовим пенсіонерам буде здійснений з 1 січня 2018 року, і перші кошти люди почнуть отримувати вже в березні. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Ми виконуємо свою обіцянку про те, що перерахунок пенсій військовим пенсіонерам буде здійснений з 1 січня 2018 року. Зараз якраз триває процес перерахунку, і перші кошти люди почнуть отримувати по додатковим відомостям вже в березні. Тобто протягом березня-початку квітня, я переконаний, всі військові пенсіонери отримають свій перерахунок», – сказав він.

Павло Розенко зауважив, що у цьому році розмір пенсій військовослужбовців підвищиться в середньому на 1500 гривень. «Але це не остаточне підвищення. Наступний етап перерахунку пенсій військовим буде здійснений з 1 січня 2019 року. Ми прогнозуємо, що в середньому пенсії військових пенсіонерів зростуть в 2-2,5 рази в залежності від категорії, строку служби, звання тощо», – наголосив Віце-прем’єр-міністр.

Він також зауважив, що «було б ідеально, щоб таке рішення Уряду було підтримане Верховною Радою України через внесення відповідних змін до законодавства, щоб перерахунок і осучаснення пенсій відбувалися незалежно від політичних обставин згідно із законом».

«Я сподіваюся, що вже найближчим часом Верховна Рада на законодавчому рівні унормує питання військових пенсій, але поки цього не відбулося, буде діяти постанова Кабінету Міністрів України і військові будуть отримувати підвищені пенсії вже зараз», – додав Віце-прем’єр-міністр.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: