У Новоград-Волинському районі поліція затримала групу нелегальних лісорубів » Новини Житомира
 
 


У Новоград-Волинському районі поліція затримала групу нелегальних лісорубів

Автор: news_maker від 6-03-2018, 14:12, переглядів: 1 540

У Новоград-Волинському районі поліція затримала групу нелегальних лісорубів

Уночі 6 березня у лісовому масиві Новоград-Волинського району Житомирщини рейдова група поліцейських та лісівників виявили групу чорних лісорубів. Під час затримання невідомі чинили опір поліцейським, застосувавши вогнепальну зброю. Трьох із них було затримано. Нині на Звягельщині працюють додаткові сили поліції із забезпечення правопорядку.

Близько 3 години ночі рейдова група поліцейських та лісівників, які відпрацьовували лісовий масив неподалік с. Червоної Волі, помітили групу невідомих осіб, які вирубували дерева. Появу правоохоронців та їх вимогу припинити протиправні дії невідомі сприйняли агресивно та вчинили супротив, у тому числі із застосуванням вогнепальної зброї. Для припинення правопорушення поліцейські здійснили кілька пострілів угору.

У результаті подальших дій правоохоронці затримали трьох осіб, в яких вилучили незареєстровану мисливську рушницю. Нині тривають подальші слідчо-розшукові заходи для встановлення усіх учасників події та обставин.

Вказані чоловіки були затримані відповідно до статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Попередня правова кваліфікація події – стаття 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Санкція передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.

- Ситуація у Новоград-Волинському районі під контролем. У район прибули додаткові сили поліції та спеціальний підрозділ поліції особливого призначення ГУНП. Вони працюватимуть для забезпечення безпеки та правопорядку. Маємо розуміння і підтримку також колег з Рівенщини, з якими межує вказаний район, - прокоментував начальник поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: