У Бердичеві працівників швидкої медичної допомоги одягнули в нову спецформу » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві працівників швидкої медичної допомоги одягнули в нову спецформу

Автор: news_maker від 12-03-2018, 19:12, переглядів: 1 437

У Бердичеві працівників швидкої медичної допомоги одягнули в нову спецформу

Загалом, це 44 комплекти зимової та літньої форми, 27 зимових курток для водіїв та 12 жилеток для диспетчерів та фельдшерів. Говорить головний лікар Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф при обласній раді Анатолій Сова:
"Було дуже важко провести цю процедуру, тому що новітні закони нам часто не зовсім підходять. Але ми з цієї ситуації вийшли з гідністю. Ми купили нормальну форму, думаю, що незадоволених не буде. Ця форма – це і безпека працівників медичної допомоги, тому що на ній є світловідбивачі, це і здоров'я, тому що вона тепла. Це велика сума на наш час. Дуже добре, що так допомогли швидкій допомозі".

Щоб закупити нову форму знадобилося 144 тисячі гривень. Гроші виділила Бердичівська міська рада. За словами очільника міста Василя Мазура, усі депутати з розумінням поставилися до таких потреб швидкої допомоги, адже від її працівників залежать життя бердичівлян:
"Ваш колектив швидкої допомоги завжди був на передовій. На сьогоднішній день перед вами знову виникає багато труднощів. Жителі чекають ваших послуг. Тому що людина живе одне життя, і, коли приїжджає лікар, бо людині стало погано, то рахунок часто йде на хвилини та на секунди. Якщо є фахова допомога, то людина живе далі. Тому ми розуміємо, що вам досить тяжко. Тож це такий невеличкий штрих, таке рішення було прийняте, і ніхто навіть не заїкнувся, що швидкій допомозі не потрібно допомагати", – зазначив міський голова Василь Мазур.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: