Жителям області пропонують відслідковувати свій робочий та пенсійний стаж на веб-порталі » Новини Житомира
 
 


Жителям області пропонують відслідковувати свій робочий та пенсійний стаж на веб-порталі

Автор: news_maker від 13-03-2018, 14:58, переглядів: 893

Жителям області пропонують відслідковувати свій робочий та пенсійний стаж на веб-порталі

На порталі електронних послуг Пенсійного фонду можна, зокрема, дізнатися, скільки реально людина має пенсійного стажу, в яких розмірах зроблені відповідні внески роботодавцями, починаючи з 2004 року: Керівник головного управління Пенсійного фонду України в області Іван Заінчковський каже, що це зручний і потрібний сервіс:
"Перш за все, людина може побачити свою заробітну плату, побачити свій стаж. Хто вже на пенсії, може побачити свої пенсійні виплати, свої нарахування, призначення, складову і так далі. Це дозволяє, маючи ключі доступу і Інтернет, дома чи в телефоні, можна всі питання вирішити, не звертаючись до Пенсійного фонду. Це дає можливість нам зменшити черги і виключити відвідування зайвий раз жителями області Пенсійного фонду".

Ключі доступу можна отримати в управлінні Пенсійного фонду:
"Будь-хто може прийти до Пенсійного фонду, заповнити заяву і буквально за день отримати ключі доступу. Ми створюємо в наших фронт-офісах і навіть віддалених робочих місцях робоче місце для відвідувачів і допомагаємо, якщо людина сама ще не навчилася, отримати доступ до баз даних Пенсійного фонду".

Без звернення до органів Пенсійного фонду доступ до порталу електронних послуг можуть отримати всі власники електронного цифрового підпису, який в даному випадку є ключем доступу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: