У Житомирі на 8 років засудили рецидивіста за розбещення неповнолітньої » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на 8 років засудили рецидивіста за розбещення неповнолітньої

Автор: news_maker від 16-03-2018, 18:55, переглядів: 1 342

У Житомирі на 8 років засудили рецидивіста за розбещення неповнолітньої

15 березня 2018 року, у Житомирі закінчився судовий розгляд справи щодо обвинувачення рецидивіста у розбещенні неповнолітньої.
Житомирська місцева прокуратура, яка забезпечувала у суді публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 156 КК України, на підставі зібраних досудовим слідством беззаперечних доказів, довела у суді вину 55-річного чоловіка у скоєнні розбещення неповнолітньої та наполягла на призначенні максимального строку покарання.
Відтак, вироком Богунського районного суду м. Житомира зловмисника визнано винним у вчиненні злочину та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років.
Нагадаємо, що 55-річний чоловік, уродженець Житомира, раніше неодноразово (9 разів) відбував покарання, у тому числі за злочини проти статевої недоторканості щодо неповнолітніх.
Разом з тим, звільнившись у серпні 2016 року від відбування покарання за законом Савченко, вже у листопаді 2016 року скоїв у Житомирі розпусні дії щодо малолітньої, після чого покинув місто.
З метою встановлення місцезнаходження підозрюваного, його оголошено у розшук.
Згодом, злочинця було затримано у Запоріжжі.
Відразу ж за клопотанням, погодженим місцевою прокуратурою, затриманому було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, яке на час досудового та судового слідства неодноразово продовжувалося.
Із залу суду обвинувачений також відправлений у слідчий ізолятор, де перебуватиме до набуття вироком законної сили.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: