У Коростені затримали чоловіка, який з лютого уникав відбуття покарання » Новини Житомира
 
 


У Коростені затримали чоловіка, який з лютого уникав відбуття покарання

Автор: news_maker від 16-03-2018, 19:34, переглядів: 1 346

У Коростені затримали чоловіка, який з лютого уникав відбуття покарання

15 березня у м. Коростені поліцейські Житомирського відділу поліції затримали 34-річного чоловіка, відносно якого судом ухвалено обвинувальний вирок. Молодика засуджено до кількох років позбавлення волі за вчинення пограбування громадянина Італії у жовтні 2015 року.

З моменту оголошення Апеляційним судом наприкінці січня 2018 року обвинувального вироку чоловік залишив постійне місце проживання і всіляко уникав ситуацій, в яких могли ідентифікувати його особу.

За таких обставин на початку лютого 2018 Житомирським відділом поліції засудженого було оголошено у розшук з метою забезпечення виконання вироку суду.

- Встановити місце перебування чоловіка вдалося у результаті проведених слідчо-розшукових та технічних заходів, - повідомив начальник відділу Михайло Сорока. – Відразу після отримання такої інформації оперативники кримінальної поліції затримали засудженого.

Чоловік перебуватиме в ув’язненні за вчинення пограбування 65-річного громадянина Італії, що мало місце увечері 1 жовтня 2015 року на одній з вулиць обласного центру. Засуджений разом з спільником відібрали в іноземця гроші, особисті речі та вироби із золота на загальну суму близько 64 тисяч гривень. Поплічник уже знаходиться у місцях позбавлення волі.
Нині туди доставлено і затриманого.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: