У Бердичеві визначили проекти-переможці бюджету участі-2018 » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві визначили проекти-переможці бюджету участі-2018

Автор: news_maker від 19-03-2018, 18:23, переглядів: 1 157

У Бердичеві визначили проекти-переможці бюджету участі-2018

Їх цього року мають реалізувати за гроші з міського бюджету, повідомляють журналісти телеканалу "ВІК". Голосування тривало з 1 по 15 березня. 16 березня члени комісії займалися підрахунком голосів. Участь у голосуванні взяло більше трьох тисяч людей. Проектів-переможців у Бердичеві шість, адже місто було розділене на шість умовних територій-мікрорайонів, в кожному з яких обирали кращий проект.
Найбільше бердичівлян (957 осіб) проголосувало за проект Тетяни Домбровської "Пішохідний міст через річку Гнилоп’ять – окраса міста та безпека пішохода". Лише на сім голосів від переможця відстав проект Катерини Головачової "Парк біля озера" (на вулиці Червоній, в районі Корніловка).
У районі "М'ясокомбінат" переміг проект Марини Корніюк "Сучасна шкільна їдальня (у ЗОШ №17) – запорука здоров’я школярів". Другий рік поспіль перемогу отримує проектна пропозиція дванадцятої школи. Минулого року – це встановлення світлофора, а тепер 540 голосів бердичівляни віддали за проект Тетяни Паламарчук "Нове життя шкільному майданчику".
В районі центра міста переміг проект 15-го ліцею "Спортивний майданчик на території школи" (автор Олег Черевко). І ще одним переможцем став проект Тетяни Білоус "Парк дитячих мрій Центру позашкільної освіти ім. О.Разумкова".
Кожен із проектів має отримати по 200 тисяч гривень з міського бюджету на реалізацію.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: