В Житомирі планують відновити "космічну зарядку" » Новини Житомира
 
 


В Житомирі планують відновити "космічну зарядку"

Автор: news_maker від 20-03-2018, 14:01, переглядів: 1 193

В Житомирі планують відновити "космічну зарядку"

У 2016 році цей проект проводило управління у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з громадською організацією "Арттерапія". За задумом, це був один із етапів підготовки учасників до позаминулорічного Космічного напівмарафону. Втім минулого року зарядку не проводили. Тепер же проект планують відновити, повідомила на своїй сторінці у Facebook начальниця управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук. На етапі розробки знаходиться графік занять, тому до його формування закликають долучатися спортивні організації, центри та клуби міста.
"Намагаємося усе планувати, тому, якщо Ваша організація готова обрати для себе 1 день – реєструйтеся!! А ми складемо графік занять та почнемо підготовку до літнього спортивного сезону!!!", – написала на своїй сторінці Ірина Ковальчук.

Нагадаємо, що у 2016 році "космічну зарядку" проводили на майданчику біля кінотеатру "Жовтень" двічі на тиждень: у четвер (з 8.00 до 8.40) та суботу (з 9.00 до 9.40). У програмі занять була аеробіка та фітнес, танцювальна фітнес-програма ZUMBA, ранкова гімнастика, легка атлетика, фітнес йога, футбольна розминка та багато іншого. Заняття проходили з 9 червня по 30 липня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: