"Житомиргаз" поки не виставляє рахунки мешканцям будинків, які обладнані лічильниками » Новини Житомира
 
 


"Житомиргаз" поки не виставляє рахунки мешканцям будинків, які обладнані лічильниками

Автор: news_maker від 21-03-2018, 21:05, переглядів: 898

"Житомиргаз" поки не виставляє рахунки мешканцям будинків, які обладнані лічильниками

Про це під час брифінгу розповів міський голова Житомира Сергій Сухомлин. За його словами, апеляційний суд області визнав незаконним встановлення прибудинкових лічильників газу "Житомиргазом", але рішення наразі призупинене ухвалою касаційного суду. Нагадаємо, що встановлення таких приладів обліку призвело до того, що платіжки за спожитий газ у житомирян зросли в 5-6 разів. Говорить Сергій Сухомлин:
"Якось на одному із телеканалі "Житомиргаз" назвав це популізмом, але щодо цього у мене є цікавий факт. Після рішення суду "Житомиргаз" не виставляє рахунки по тим будинкам, які обладнані будинковими приладами обліку. Деякі люди, після встановлення прибудинкових облікових приладів, встановили індивідуальні лічильники для своїх квартир. І в нас є статистика: якщо до індивідуальних лічильників вони платили приблизно 400-450 грн, то, після встановлення квартирного лічильника, вони почали платити 150 грн".

Сергій Сухомлин також додає, що поки йде судова тяганина, в Житомирі працює служба державного архітектурно-будівельного контролю, яка фіксує порушення, що були підтверджені судом апеляційної інстанції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: