"Чорні лісоруби" на Житомирщині з початку року заподіяли шкоди лісу майже на півтора мільйона гривень » Новини Житомира
 
 


"Чорні лісоруби" на Житомирщині з початку року заподіяли шкоди лісу майже на півтора мільйона гривень

Автор: news_maker від 22-03-2018, 20:35, переглядів: 1 164

"Чорні лісоруби" на Житомирщині з початку року заподіяли шкоди лісу майже на півтора мільйона гривень

25 випадків незаконної рубки дерев виявила лісова охорона державних лісогосподарських підприємств Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства з початку цього року.

"Чорні" лісоруби незаконно зрізали 259 куб. м деревини, чим заподіяли лісу шкоди на суму майже 1,5 мільйона гривень, інформує прес-служба управління лісового та мисливського господарства Лісова охорона притягнула до адміністративної відповідальності за незаконну рубку лісу і за порушення правил полювання 26 осіб та наклала на порушників 6,7 тис. грн. адміністративних стягнень. В той же час 20 справ щодо незаконних рубок направлено до слідчих органів поліції . За ними порушено 3 кримінальних провадження.

Прес-служба нагадує, що на початку березня протистояння між лісівниками і правоохоронцями з одного боку та лісопорушниками з другого переросло у конфлікт із стріляниною на території державного підприємства "Городницьке лісове господарство". Трьох осіб, жителів Рівненщини, затримано, нині вони перебувають під вартою. Днем раніше працівнику лісгоспу зловмисники спалили службове авто.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: