Збірну Житомирського району з футболу презентували у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Збірну Житомирського району з футболу презентували у Житомирі

Автор: news_maker від 29-03-2018, 07:11, переглядів: 1 062

Збірну Житомирського району з футболу презентували у Житомирі

27 березня у малій залі засідань Житомирської районної ради відбулася історична подія в спортивному житті нашого краю - офіційна презентація футбольної збірної Житомирського району, - команди «Сокіл».

Створення команди ініційовано обласною та районною федераціями, райдержадміністрацією та районною радою та стало відправною віхою подальшого розвитку аматорського спорту у районі. Відтепер, вперше у новітній історії збірна Житомирського району з футболу буде брати участь у розіграшу Кубку та Першості Житомирської області з футболу 2018 року.

Участь в урочистій частині заходу взяли голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, заступник голови РДА Микола Козарчук, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Інна Мирна, голова Житомирської районної федерації футболу Володимир Решотка, представники обласної федерації футболу, футбольна громадськість району та гравці нової команди.

Як зазначив голова РДА, ця подія є знаковою для нашого району. «Нарешті ми створили футбольну збірну Житомирського району. Сподіваюся, що ви гідно представлятиме нас на футбольних полях області. Для цього має бути зіграність, результативність та командна гра», - наголосив С.Микитюк.

Сергій Михайлович подякував спонсорам команди, передусім – приватному підприємцю Аркадію Савицькому, який активно долучився до проекту зі створення команди, та побажав членам команди спортивних успіхів і завжди гарних результатів.

На завершення урочистої частини відбулося представлення тренера та капітана нової команди – Андрія Островського, а гравці отримали комплекти спортивної форми.

Збірну Житомирського району з футболу презентували у Житомирі
Збірну Житомирського району з футболу презентували у Житомирі

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: