Фахівці КП «Житомиртеплокомуненерго» почали працювати над відновленням теплопостачання в Житомирі » Новини Житомира
 
 


Фахівці КП «Житомиртеплокомуненерго» почали працювати над відновленням теплопостачання в Житомирі

Автор: news_maker від 2-04-2018, 18:11, переглядів: 1 079

Фахівці КП «Житомиртеплокомуненерго» почали працювати над відновленням теплопостачання в Житомирі

Про це під час брифінгу 2 квітня повідомив заступник міського голови Житомира Сергій Кондратюк.

«З 16.00 години працівники КП «Житомиртеплокомуненерго» та ПАТ «Житомиргаз» почали розпломбовувати наші котельні, щоб відновити постачання теплової енергії всім споживачам міста Житомира. КП «Житомиртеплокомуненерго» обов’язково зробить перерахунок за період відсутності тепла у житлових будинках без лічильників», – зазначив Сергій Кондратюк.

За словами заступника міського голови, з 1 квітня котельні не поставляли теплову енергію споживачам міста Житомира у зв’язку з закінченням дії постанова Уряду від 22.03.2017 №187 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу».

«28 березня 2018 року Кабінет Міністрів України вніс зміни у дану постанову, продовживши її дію до 1 червня 2018 року. Сьогодні вранці директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин виїхав в НАК «Нафтогаз України», щоби отримати підписану додаткову угоду», – повідомив Кондратюк.

Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин додав, що сьогодні тепловики працюватимуть до пізньої ночі, аби повністю відновити теплопостачання.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: