В кількох районах області продовжують ліквідовувати наслідки стихії » Новини Житомира
 
 


В кількох районах області продовжують ліквідовувати наслідки стихії

Автор: news_maker від 17-12-2012, 14:49, переглядів: 1 828

В кількох районах області продовжують ліквідовувати наслідки стихії

Як поінформували нас у прес-службі Територіального управління МНС, ситуація в декількох районах області попередньо кваліфікована як надзвичайна ситуація: "За дві доби, 12-13 грудня, у Малинському та Радомишльському районах відбулося пошкодження 20-ти ліній електропередач 10 кВ (по 10 ліній у кожному). За наявними ознаками оперативно-черговою службою Територіального управління проведено попередню класифікацію події як надзвичайну ситуацію, яка пов’язана з дуже сильним снігопадом (кількість опадів 20 мм, тривалістю 12 годин і менше), та пошкодженням, руйнуванням ліній електропередачі (ЛЕП) внаслідок небезпечних гідрометеорологічних явищ" – повідомив інженер відділу роботи із засобами масової інформації Територіального управління МНС Андрій Денисюк.

Всього в Україні від негоди постраждало 10 областей, Житомирщина – серед найбільш постраждалих. Про це сказав заступник Міністра надзвичайних ситуацій України Василь Квашук, який напередодні побував у Малинському районі: "Велика кількість снігу і сильний вітер привели до знеструмлення багатьох населених пунктів і відключення від електропостачання, перш за все, через ЛЕП, через трансформаторні підстанції. Закриті школи, є проблеми з фельдшерсько-акушерськими пунктами. Найбільше постраждали Київська область і Житомирська область, поліські райони".

Заступник міністра зазначив, що для ліквідації наслідків стихії необхідна допомога держави: "Для всіх постраждалих областей, в тому числі, і для Житомирської області необхідне надання державної допомоги на закупівлю паливно-мастильних матеріалів і встановлення резервних електроджерел для забезпечення роботи хірургічних, реанімаційних відділень в лікарнях і шкіл".

Станом на сьому годину ранку знеструмленими залишались 46 населених пунктів в Коростишівському, Малинському та Радомишльському районах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: