У Житомирі стартує дитяча відпочинкова кампанія » Новини Житомира
 
 


У Житомирі стартує дитяча відпочинкова кампанія

Автор: news_maker від 4-04-2018, 22:08, переглядів: 838

У Житомирі стартує дитяча відпочинкова кампанія

Міському бюджету вона обійдеться у п’ять мільйонів гривень. У цьому році заплановане створення близько тридцяти пришкільних таборів з денним перебуванням. На харчування у них виділено чотириста тисяч гривень. Говорить начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук:
"Приймаємо заяви на оздоровлення від батьків відповідних категорій. Тобто, всі, хто пов'язаний з АТО, пишуть заяви в Центрі АТО на Корольова, 6. Малозабезпечені і багатодітні пишуть в Центрі надання адміністративних послуг; діти з інвалідністю, діти на диспансерному обліку звертаються до управління охорони здоров'я або до поліклінік в своєму мікрорайоні; діти-сироти звертаються до Служби у справах дітей; творчо обдаровані діти – до навчальних закладів, у яких вони навчаються. І ми уже приймаємо заяви".

Додамо також, що у комунальному літньому оздоровчому таборі "Супутник" в цьому році пройде п’ять змін, а не чотири, як зазвичай. Це дозволить прийняти щонайменше тисячу сто двадцять п’ять дітей пільгових категорій. На їх оздоровлення міським бюджетом передбачено три мільйони гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: