Швидкий вибір смаку рідини » Новини Житомира
 
 


Швидкий вибір смаку рідини

Автор: news_maker від 5-04-2018, 18:54, переглядів: 1 093

Швидкий вибір смаку рідини

Плануєте розібратися в культурі вейпінга і стати його частиною? Почніть з того, щоб розібратися в головному предметі - вейпі. Почнемо з деталі, яка відповідає за смак, димність і аромат - рідини.

Для того, щоб вирішити, що вам подобається, потрібно зрозуміти, які класифікації і види рідин ( «жижа» на сленгу вейперов) існують. Не варто забувати, що не всі класифікації впливають на смак вейпа. Приклад того, що не впливає представлений нижче.

Перше це поділ на нікотинові і безнікотинові. За смак це не відповідає. Суть цієї рідини в іншому. У складі, який на аромат і смак не впливає. Це справа звички і переваг - виберете ви нікотинову рідина або безнікотинову.

За смак і аромат відповідає харчовий наповнювач. Це частина рідини, яка змінює свій склад від одного смаку до іншого. І тут присутній величезний вибір. Солодкі, кислуваті, гіркі і багато іншого. Також є мікси. Наприклад, як і в кальяні, кисло-солодкий має велику популярність серед вейперів. Найчастіше це суміш ягід і фруктів в одному флаконі (наведено класичний приклад, але є безліч інших варіантів). Але поєднувати смаки ви можете і самі, купуючи різні смаки рідин. Придбайте декілька різних варіантів і змішуйте їх так, як вважаєте за потрібне. Це велика частина для творчості і експериментів. Головне, що потрібно пам'ятати - роблячи мікс смаків, попередньо протестуйте ці смаки окремо. Це потрібно для того, щоб потім вирівнювати пропорції «нової» рідини. Так ви будете знати чого багато додали, а чого мало. Не бійтеся експериментувати. Почніть з класики і рухайтеся в бік поєднання найрізноманітніших рідин.

Ще прекрасний варіант змішування - спочатку пробуєте одну рідину, потім зовсім трохи додаєте другу. Далі, якщо експеримент вдалий, додати ще трохи. А потім приступати до змішування великих рідин і частин. Це досить цікавий процес, адже дійшовши до успіху, ви зрозумієте, що насправді вам подобається.
Головне, що варто пам'ятати - у всіх різні смаки. Те, що подобається одному, не завжди сподобається іншому. Ви можете брати поради у досвідчених вейперів щодо пропорцій і інгредієнтів для змішування і дізнаватися їх переваги, але обов'язково шукати свої. Часто «улюблений» смак знаходиться несподівано, після багатьох спроб і експериментів. Але це варто того, щоб шукати.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: