Жителя Андрушівського району працівники поліції зупинили на щойно викраденому мотоблоці » Новини Житомира
 
 


Жителя Андрушівського району працівники поліції зупинили на щойно викраденому мотоблоці

Автор: news_maker від 12-04-2018, 14:33, переглядів: 3 052

Жителя Андрушівського району працівники поліції зупинили на щойно викраденому мотоблоці

Жителя Андрушівського району працівники поліції перепинили уранці 12 квітня, коли той рухався верхи на щойно викраденому мотоблоці. З’ясувалося, що чоловік причетний ще й до нічного угону «дев’ятки» у райцентрі та крадіжки з неї магнітоли. Окрім того, молодик вже є фігурантом кримінальних проваджень за фактами крадіжок, учинених раніше. Вирішується питання про взяття «невгамовного» під варту.

Уночі 11 квітня до Андрушівського відділення поліції зателефонував житель райцентру і повідомив про викрадення його автівки ВАЗ-2109, яку він залишив ночувати поблизу свого будинку.

Утім, працівники слідчо-оперативної групи, виїхавши на місце події, швидко знайшли «дев’ятку»: вона була за кількасот метрів від місця парковки. Замок дверцят був пошкоджений і у салоні хтось таки похазяйнував, викравши автомагнітолу. Провівши необхідні заходи, поліцейські повернули машину власникові і у рамках розпочатого за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ розпочали встановлення особи зловмисника.

– У нас були обґрунтовані підстави припустити, що до невдалого угону та крадіжки з автівки міг бути причетний раніше судимий 23-річний житель с. Крилівки. Чоловік лише місяць тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини і уже є підозрюваним у нових правопорушеннях, кримінальні провадження за фактами яких ми розслідуємо. Однак поліцейських для спілкування він того дня вдома не чекав, - розповів начальник Андрушівського відділення поліції Ігор Власюк.

Тим часом уже наступного ранку, 12 квітня, працівники слідчо-оперативної групи виїхали на виклик за повідомленням жителів с. Крилівки про крадіжку з їх подвір’я мотоблоку з причепом. Дорогою правоохоронці зустріли потрібного для перевірки чоловіка, який їхав назустріч… на мотоблоці, за прикметами схожому на викрадений.

Молодика поліцейські зупинили. Він зізнався, що «орендував» у сусіда господарський засіб з причепом, однак останній відчепив по дорозі, щоб не створював зайвий шум. Для подальшого з’ясування обставин чоловіка разом з мотоблоком було доставлено до відділення поліції. Свою причетність до угону «дев’ятки» у райцентрі затриманий також визнав.

Відтак, окрім покарання за крадіжки (ст.185 ККУ), фігурантові може загрожувати обмеження або позбавлення волі від 3 до 5 років за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Жителя Андрушівського району працівники поліції зупинили на щойно викраденому мотоблоці
Жителя Андрушівського району працівники поліції зупинили на щойно викраденому мотоблоці

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: