Житомирянин візьме участь у Міжнародному конкурсі "Infomatrix 2018" » Новини Житомира
 
 


Житомирянин візьме участь у Міжнародному конкурсі "Infomatrix 2018"

Автор: news_maker від 12-04-2018, 14:52, переглядів: 879

Житомирянин візьме участь у Міжнародному конкурсі "Infomatrix 2018"

12 квітня, на 33 сесії Житомирської міської ради депутати виділили кошти у сумі 40 тисяч 474 грн на забезпечення участі у ХVII Міжнародному конкурсі комп’ютерних технологій - "Infomatrix 2018" учня 9-А классу ЗОШ №17 та його вчителю, який відбудеться в м. Бухаресті (Румунія).

Павло Шкаєв народився в місті Донецьк, з 2014 проживає в місті Житомирі та навчається в Житомирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17.

Учень володіє високим рівнем знань з математики, фізики, інформатики, неодноразово брав участь в шкільних предметних олімпіадах та отримав можливість представляти заклад на міських етапах.

Павло здобув перемогу на міському конкурсі «Краща програма для ПК», призові місця в першому та другому етапах МАН, друге місце у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких та раціоналізаторських робіт.

Перемога і перше місце у Всеукраїнському конкурсі «Екософт - 2018» дали можливість Павлу Шкаєву потрапити до збірної і представити Житомир на міжнародному конкурсі «Інфоматрикс -2018» з проектом «ZT.V.I.S.».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: